Obvestila

Obveščamo vas, da zobozdravnica Katarina Peršin, dr.dent.med. NE dela od 25.10. – 29.10.2021.

V primeru bolečin jo po obveznem predhodnem naročilu nadomeščajo:
– 25.10. – 26.10.: Aerodent, Verd, tel. 051 621 405,
– 27.10. – 28.10.: Ladka Kastelec Stanovnik, dr.dent.med. (lokacija, ZD Vrhnika, tel. 01 7502 333),
– 29.10.: dežurna zobozdravnica – popoldne: Mihela Zevnik Leben, dr.dent.med. (lokacija ZD Vrnika, tel. 01/ 7502 345).

Obveščamo vas, da zobozdravnik Boris Petrič, dr.dent.med. od 1.7.2020 dalje ni več zaposlen v ZD Vrhnika. Njegovo ambulanto je prevzela Katarina Peršin, dr.dent.med.

Pacienti, ki ste še vedno opredeljeni pri Borisu Petriču, dr.dent.med., lahko podpišete izjavo o izbiri osebnega zobozdravnika pri Katarini Peršin, dr.dent.med. Podpis omenjene izjave samo še do konca avgusta 2021 poteka ob ponedeljkih med 18.00 in 19.00 in petkih med 7.00 in 8.00. Za podpis se ni potrebno naročiti.

Na podlagi Odredbe o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), ki jo je izdal Minister za zdravje RS in se začne uporabljati 9.5.2020, se morajo vsi izvajalci zobozdravstvenih storitev do nadaljnjega strogo držati predpisanih protokolov:
vsi pacienti morajo biti naročeni, tudi pacienti z bolečino ali oteklino,
naročite se lahko preko spletnega obrazca ali pa po telefonu,
datumi terminov, ki ste jih imeli prejeli še pred začetkom epidemije, so neveljavni. Za nov termin nas kontaktirajte.

Prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

Ordinacijski čas

Ponedeljek 13:15 - 19:15
Torek
6:30 - 12:45
Sreda 13:15 - 19:15
Četrtek 6:30 - 14:00
Petek
Vsak deseti petek
6:45 - 13:30
13:15 - 19:15
Sobota
Vsaka deseta sobota
8:00 - 12:00
  •  

Nujni posegi obsegajo:

  • ekstrakcija (puljenje zoba),
  • trepanacija (odprtje zoba),
  • drenaža absceca (ognojka),
  • zaustavljanje krvavitve.

V času dežurstva sprejemamo samo paciente z nujnim stanjem. Ne sprejemamo pacientov, ki
želijo samoplačniške storitve.

Naročanje

Katarina PERŠIN, dr.dent.med.

 

Andreja Breskvar, zobozdravstvena asistentka

08 20 03 068

V ordinacijskem času ambulante

Osebno v ordinacijskem času ambulante

ZD Vrhnika, Zobna ambulanta za odrasle
Šolska ulica 1, 1351 Brezovica

Spoštovani obiskovalci ZD Vrhnika!

Zaradi situacije, povezane s koronavirusom Covid-19, veljajo v Zdravstvenem domu Vrhnika nekateri ukrepi, s katerimi želimo poskrbeti za čim večjo varnost obiskovalcev in zaposlenih.

V ZD lahko vstopajo pacienti, ki so naročeni, imajo nujna stanja in uporabniki laboratorija. Naročite se lahko preko e-pošte ali telefona. Vstopate lahko največ 15 minut pred naročenim terminom, da ne bo preveč oseb v prostorih ZD.

Če zbolite z nahodom, prehladnimi znaki, vročino, kašljem, drisko, izgubite vonj ali okus, se pred prihodom v zdravstveni dom posvetujte z ambulanto izbranega zdravnika po telefonu. Izjema so edinole nujna stanja, kjer je ogroženo življenje. Tudi v tem primeru pa je najbolje, če nas lahko o težavi najprej obvestite po telefonu, da lahko uredimo primeren prostor in opremo za pregled.

Vstop v zdravstveni dom poteka preko triažne točke na enem mestu (vhod pri urgentni ambulanti). Prosimo vas, da ob vstopu izpolnite vprašalnik o zdravstvenem stanju (o simptomih, povezanih z boleznijo Covid-19). Vprašalnik si lahko tudi natisnete na tej povezavi in je dobrodošlo, da ga izpolnite pred prihodom v zdravstveni dom (isti dan).

Če boste na katero od vprašanj odgovorili z »da«, se bo receptorka posvetovala z zdravnikom glede tega, kje in kako vas bomo pregledali.

Če prihajate v laboratorij, se predvsem zjutraj ob odprtju zdravstvenega doma lahko pojavi večja gneča. Če lahko odložite prihod v laboratorij na osmo ali pol deveto uro, priporočamo nekoliko kasnejši prihod.

Pred vstopom in izpolnjevanjem vprašalnika je obvezno razkuževanje rok. Prav tako je v prostorih Zdravstvenega doma obvezno nositi masko, ki pokriva usta IN NOS. Obvezno je tudi vzdrževanje varne razdalje vsaj 1,5m. Prosimo, da sledite navodilom, ki so predstavljena tukaj.

Upamo, da bomo s skupnimi močmi uspešno in brez škode za zdravje prebrodili trenutne razmere tudi ob slabšanju epidemiološke situacije.

Želimo vam veliko zdravja.