Obvestila

Zaradi izvajanja varnostnih ukrepov in usklajevanja nadzora vstopa in gibanja v ZD Vrhnika, je pred obiskom zobnega rentgena za vse paciente obvezna rezervacija termina po telefonu ali elektronski pošti: rtg@zrv.si.

Razpored delovnega časa v zobnem rentgenu od 1.10. – 15.10.2021:
– torek, 5.10.:    15.30 – 18.30
– sreda, 6.10.:    15.30 – 18.30
– četrtek, 7.10.:  15.30 – 19.30
– ponedeljek, 11.10.: 15.30 – 19.30
– sreda, 13.10.:   8.00 – 12.00

Ordinacijski čas

Ponedeljek
 
Torek  
Sreda  
Četrtek                                                        
Petek  

Naročanje

01 810 66 43

064 268 948

V ordinacijskem času ambulante

Osebno v ordinacijskem
času ambulante

Informacije

Slikanje zob izvaja podjetje J.U. DENTAL iz Vrhnike, ki ponuja kvalitetno, hitro in strokovno rentgensko slikanje zob z najnovejšimi digitalnimi rentgenskimi aparati.

Novi aparati omogočajo visoko kakovostno slikanje z najsodobnejšim programom in minimalno zpostavljenostjo pacienta sevanju.

Slike so izdelane v nekaj minutah, vam in vašemu zobozdravniku pa slike pošljemo tudi po elektronski pošti.

Spoštovani obiskovalci ZD Vrhnika!

Zaradi situacije, povezane s koronavirusom Covid-19, veljajo v Zdravstvenem domu Vrhnika nekateri ukrepi, s katerimi želimo poskrbeti za čim večjo varnost obiskovalcev in zaposlenih.

V ZD lahko vstopajo pacienti, ki so naročeni, imajo nujna stanja in uporabniki laboratorija. Naročite se lahko preko e-pošte ali telefona. Vstopate lahko največ 15 minut pred naročenim terminom, da ne bo preveč oseb v prostorih ZD.

Če zbolite z nahodom, prehladnimi znaki, vročino, kašljem, drisko, izgubite vonj ali okus, se pred prihodom v zdravstveni dom posvetujte z ambulanto izbranega zdravnika po telefonu. Izjema so edinole nujna stanja, kjer je ogroženo življenje. Tudi v tem primeru pa je najbolje, če nas lahko o težavi najprej obvestite po telefonu, da lahko uredimo primeren prostor in opremo za pregled.

Vstop v zdravstveni dom poteka preko triažne točke na enem mestu (vhod pri urgentni ambulanti). Prosimo vas, da ob vstopu izpolnite vprašalnik o zdravstvenem stanju (o simptomih, povezanih z boleznijo Covid-19). Vprašalnik si lahko tudi natisnete na tej povezavi in je dobrodošlo, da ga izpolnite pred prihodom v zdravstveni dom (isti dan).

Če boste na katero od vprašanj odgovorili z »da«, se bo receptorka posvetovala z zdravnikom glede tega, kje in kako vas bomo pregledali.

Če prihajate v laboratorij, se predvsem zjutraj ob odprtju zdravstvenega doma lahko pojavi večja gneča. Če lahko odložite prihod v laboratorij na osmo ali pol deveto uro, priporočamo nekoliko kasnejši prihod.

Pred vstopom in izpolnjevanjem vprašalnika je obvezno razkuževanje rok. Prav tako je v prostorih Zdravstvenega doma obvezno nositi masko, ki pokriva usta IN NOS. Obvezno je tudi vzdrževanje varne razdalje vsaj 1,5m. Prosimo, da sledite navodilom, ki so predstavljena tukaj.

Upamo, da bomo s skupnimi močmi uspešno in brez škode za zdravje prebrodili trenutne razmere tudi ob slabšanju epidemiološke situacije.

Želimo vam veliko zdravja.