Obvestila

Obveščamo vas, da ima FIZIOTERAPIJA v ponedeljek, 30.11.2020 spremenjen delovni čas: od 12.00 – 19.30.

Hvala za razumevanje!

Ordinacijski čas

Ponedeljek 6:30 - 19:45
Torek 6:30 - 19:45
Sreda 6:30 - 19:45
Četrtek 6:30 - 14:00
Petek 6:30 - 13:00
Odmor za malico 10:30 - 11:00 15:30 - 16:00

Naročanje

Uršika GRUDEN, dipl. fizioterapevtka Lucija JESENOVEC, dipl. fizioterapevtka
01 75 55 145
Osebno vsak dan med 12:00 - 14:00
ZD Vrhnika, Fizioterapija Cesta 6. maja 11, 1360 Vrhnika
Naročanje je možno samo z originalnim delovnim nalogom osebno ali po pošti. Po elektronski pošti lahko sporočimo samo okvirni termin.

Pomembno obvestilo

1. Na dogovorjeni termin pridite pravočasno.

2. S seboj morate OBVEZNO imeti kartico zdravstvenega zavarovanja, sicer vas ne bomo mogli sprejeti. Posledično se vam fizioterapevtska obravnava skrajša za en dan.

3. Možnosti odpovedi termina in posledice neopravičene odsotnosti:

- brez navajanja razlogov lahko odpoveste termin najpozneje deset dni pred izvedbo zdravstvene storitve, in sicer le enkrat v okviru iste napotitve in le v okviru napotitve s stopnjo nujnosti hitro ali redno;

znotraj 10 dni le iz objektivnih razlogov, razlog za odpoved morate sporočiti pisno;

- v primeru, da na dogovorjeni termin ne pridete na fizioterapevtsko obravnavo in termina ne odpoveste v skladu s prejšnjim odstavkom (neopravičena odsotnost), vas črtamo s čakalnega seznama in napotna listina (delovni nalog) preneha veljati;

- neopravičena odsotnost na enem izmed terminov v okviru iste napotitve se ne nadomešča in zdravstveno obravnavo v okviru te napotitve zaključimo;

- za odpovedano fizioterapevtsko obravnavo vas na čakalni seznam lahko znova uvrstimo šele po poteku treh mesecev od termina, na katerem ste bili neopravičeno odsotni.

V primeru spremembe ali odpovedi termina ter kakršnekoli nejasnosti nas kontaktirajte na telefonsko številko:
01 75 55 145 ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani.

Spoštovani obiskovalci ZD Vrhnika!

Zaradi situacije, povezane s koronavirusom Covid-19, veljajo v Zdravstvenem domu Vrhnika nekateri ukrepi, s katerimi želimo poskrbeti za čim večjo varnost obiskovalcev in zaposlenih.

V ZD lahko vstopajo pacienti, ki so naročeni, imajo nujna stanja in uporabniki laboratorija. Naročite se lahko preko e-pošte ali telefona. Vstopate lahko največ 15 minut pred naročenim terminom, da ne bo preveč oseb v prostorih ZD.

Če zbolite z nahodom, prehladnimi znaki, vročino, kašljem, drisko, izgubite vonj ali okus, se pred prihodom v zdravstveni dom posvetujte z ambulanto izbranega zdravnika po telefonu. Izjema so edinole nujna stanja, kjer je ogroženo življenje. Tudi v tem primeru pa je najbolje, če nas lahko o težavi najprej obvestite po telefonu, da lahko uredimo primeren prostor in opremo za pregled.

Vstop v zdravstveni dom poteka preko triažne točke na enem mestu (vhod pri urgentni ambulanti). Prosimo vas, da ob vstopu izpolnite vprašalnik o zdravstvenem stanju (o simptomih, povezanih z boleznijo Covid-19). Vprašalnik si lahko tudi natisnete na tej povezavi in je dobrodošlo, da ga izpolnite pred prihodom v zdravstveni dom (isti dan).

Če boste na katero od vprašanj odgovorili z »da«, se bo receptorka posvetovala z zdravnikom glede tega, kje in kako vas bomo pregledali.

Če prihajate v laboratorij, se predvsem zjutraj ob odprtju zdravstvenega doma lahko pojavi večja gneča. Če lahko odložite prihod v laboratorij na osmo ali pol deveto uro, priporočamo nekoliko kasnejši prihod.

Pred vstopom in izpolnjevanjem vprašalnika je obvezno razkuževanje rok. Prav tako je v prostorih Zdravstvenega doma obvezno nositi masko, ki pokriva usta IN NOS. Obvezno je tudi vzdrževanje varne razdalje vsaj 1,5m. Prosimo, da sledite navodilom, ki so predstavljena tukaj.

Upamo, da bomo s skupnimi močmi uspešno in brez škode za zdravje prebrodili trenutne razmere tudi ob slabšanju epidemiološke situacije.

Želimo vam veliko zdravja.