RAZPORED PETKOVIH POPOLDNEVOV V AMBULANTAH DRUŽINSKE MEDICINE – OKTOBER 2021

01.10.:
Julija Ogrin Papič, dr.med., spec. (SA – 1. nadstropje – novi del, tel. 01/ 810 66 21),

08.10.:
Katarina Verdnik, dr.med., spec. (SA – 1. nadstropje – novi del, tel. 017 810 66 63),

15.10.:
Jasna Krmec Kupljen, dr.med., spec. (SA – pritličje, tel. 01/ 810 66 58),
Maja Knez Miklič, dr.med., spec. (OD – pritličje, tel. 01/ 810 66 23),

22.10.:
Nina Kafel Jere, dr.med., spec. (SA – pritličje, tel. 01/ 810 66 29),
Sreten Nakićenović, dr.med., spec. (OD – pritličje, tel. 01/ 810 66 28),

29.10.:
dr. Eva Gorup Cedilnik, dr.med., spec. (SA – 1. nadstropje – novi del, tel. 01/ 810 66 35).

Spoštovani obiskovalci ZD Vrhnika!

Zaradi situacije, povezane s koronavirusom Covid-19, veljajo v Zdravstvenem domu Vrhnika nekateri ukrepi, s katerimi želimo poskrbeti za čim večjo varnost obiskovalcev in zaposlenih.

V ZD lahko vstopajo pacienti, ki so naročeni, imajo nujna stanja in uporabniki laboratorija. Naročite se lahko preko e-pošte ali telefona. Vstopate lahko največ 15 minut pred naročenim terminom, da ne bo preveč oseb v prostorih ZD.

Če zbolite z nahodom, prehladnimi znaki, vročino, kašljem, drisko, izgubite vonj ali okus, se pred prihodom v zdravstveni dom posvetujte z ambulanto izbranega zdravnika po telefonu. Izjema so edinole nujna stanja, kjer je ogroženo življenje. Tudi v tem primeru pa je najbolje, če nas lahko o težavi najprej obvestite po telefonu, da lahko uredimo primeren prostor in opremo za pregled.

Vstop v zdravstveni dom poteka preko triažne točke na enem mestu (vhod pri urgentni ambulanti). Prosimo vas, da ob vstopu izpolnite vprašalnik o zdravstvenem stanju (o simptomih, povezanih z boleznijo Covid-19). Vprašalnik si lahko tudi natisnete na tej povezavi in je dobrodošlo, da ga izpolnite pred prihodom v zdravstveni dom (isti dan).

Če boste na katero od vprašanj odgovorili z »da«, se bo receptorka posvetovala z zdravnikom glede tega, kje in kako vas bomo pregledali.

Če prihajate v laboratorij, se predvsem zjutraj ob odprtju zdravstvenega doma lahko pojavi večja gneča. Če lahko odložite prihod v laboratorij na osmo ali pol deveto uro, priporočamo nekoliko kasnejši prihod.

Pred vstopom in izpolnjevanjem vprašalnika je obvezno razkuževanje rok. Prav tako je v prostorih Zdravstvenega doma obvezno nositi masko, ki pokriva usta IN NOS. Obvezno je tudi vzdrževanje varne razdalje vsaj 1,5m. Prosimo, da sledite navodilom, ki so predstavljena tukaj.

Upamo, da bomo s skupnimi močmi uspešno in brez škode za zdravje prebrodili trenutne razmere tudi ob slabšanju epidemiološke situacije.

Želimo vam veliko zdravja.